Различните душ кабини

Светът днес се развива с невероятно бързо темпо.  Трябва постоянно да се информираме за различните области, които ни вълнуват, иначе рискуваме да изостанем значително с информацията. Независимо за кой отрасъл говорим, те всички се стремят постоянно да измислят нови и нови стоки и продукти, с които да облекчим живота си и да се чувстваме по-добре. А къде се чувстваме най-добре, ако не у дома, където всичко е уютно, по наш вкус и е подбрано само и единствено според нашите желания и потребности.

Едно от най-важните места във всеки дом е банята. Тя е от изключително голямо значение, защото е ползваме многократно всеки ден, но също така е и изложена на доста по-голяма влага, отколкото която и да било друга стая. Ето защо трябва да помислим как да съхраним добрия й вид за максимално дълго време. Най-ефикасното решение е като изберем душ кабина. Те са наистина удобни, защото водата не се разпростира по всички стени и по пода. Както се случва със всичко останало, така и душ кабините се предлагат в различни цветове, модели и функционалности. Разбира се, цената им варира доста и се делят на три класа – нисък, среден и висок клас обзавеждане за баня.

Нека започнем с ниския клас душ кабини. Те представляват два стъклени модула, които се поставят като стени около самия душ. Това е и най-базовият модел. Средният клас са оборудвани с повече екстри – те имат и таван, който не позволява влагата да избяга от душ кабината, имат няколко хидромасажора, с които можете да си направите сами релаксиращ масаж на тялото. Тук също е включено и радио, за да можете да слушате любимите парчета, докато се къпете, както и осветление в няколко цвята. Стигнахме и до душ кабините от висок клас. Те имат всичко изброено, което има и средния, плюс видеопанел, смесител с термостат, подгревател на самата кабина и още много функционалности.