Защо да се доверим на фирма за управление на нашия имот

Може би знаете за съществуването на фирма, която предлага услугата управление на имоти.  Но никога не сте се осмелявали да се поинтересувате от цените на услугата, тъй като смятате, че те са прекалено високи.
Е, днешната ни статия ще ви убеди, че управлението на имоти е услуга, която е достъпна за всички. Нейната стойност се определя на база наема на вашия имот и по-точно възлиза само на седем процента.

управление на имоти в град София

Нека да преминем нататък и да поговорим за начина, по който можем да се свържем с въпросната фирма. За целта няма да бъде необходимо да губите каквото и да било време в обиколки из целия град. Просто трябва да разполагате с компютър или пък с мобилно устройство с достъп до интернет. По този начин ще можете да разгледате необходимата ви информация и да разберете кой е най-лесният начин да се свържете с екипа на фирмата за управление на имоти.

Безспорно е, че улеснението, предоставено ни от управлението на имоти е много голямо. Благодарение на тази услуга, не ни се налага изобщо да се ангажираме с имота, който отдаваме под наем, а просто получаваме наем за него. А това означава, че фирмата се грижи за намирането на наематели чрез изготвянето на обява и реклама, избирането на най-добрите наематели, изготвянето на договор с тях, плащането на данъци за самия имот, редовни проверки на състоянието на имота и начина, по който той се поддържа от наемателите. В случай, че наемателите на вашия имот са некоректни, то тогава фирмата за управление на имот се ангажира с тяхното извеждане от дома ви. Освен това можете да се доверите на фирмата за извършването на различни ремонти дейности на вашия имот.