Laminati

Всичко за ламинатите на едно място

Всички искаме да изберем най-подходящият ламиниран паркет за нашето жилище, офис, вила.  Но на какво трябва да бъде основан изборът ни и по какво да познаем качественият ламинат ще научите в Laminati.info.
Разбира се, най-важното при всеки един ламинат е неговата здравина и устойчивост. Все пак не извършваме ремонтни дейности у дома всяка година, така че държим паркетът да бъде качествен и да не ни създава каквито и да било проблеми.

Да изберем качествен ламинат

Ние от Laminati.info знаем всичко това и именно поради тази причина ще ви дадем няколко ценни съвета за ламината във вашия дом.
Бихте могли лесно да проверите каква е здравината на избрания от вас ламинат и то още, докато се намирате в магазина. Просто вземете две дъски и проверете каква е сглобката им – дали тя е достатъчно здрава, дали остава фуга между двете дъски, дали височината им е еднаква и издържа ли на огъване. По този начин ще придобиете съвсем ясна представа до колко здрав е ламинатът, който сте си избрали.

Laminati

Изборът на подходящ ламинат

Подходящият ламиниран паркет за дома на всеки един от нас е различен. Екипът на Laminati.info знае, че някои от вас предпочитат класически ламинат, който да не се набива на очи, докато други избират нестандартни ламинати, които отговарят на цялостната визия на дома им. Изборът на ламинат оставяме изцяло на вас, тъй като вие знаете най-добре кой паркет е подходящ за дома ви.
Също така ние от екипа на Laminati.info бихме искали да в посъветваме да обърнете внимание на класа на избрания от вас ламинат. Той е отбелязан на етикета на самия паркет. Ламинати от клас 21 и 22 са подходящи за слабо натоварени помещения. Препоръчваме ви да изберете ламинати от клас 31 и 23 за помещения, които са средно натоварени. Класовете 32 и 33 са за помещения, като например офиси и магазини, които са силно натоварени и има голям поток от хора.