Рационализиране на строителните разходи със сглобяема къща

Изпълнението на един строителен проект е в тясна връзка с начина на работа, строителните техники и необходими ресурси.

Като много добра алтернатива на монолитното строителство се използва така нареченото сухо строителство. Именно по този начин се изпълнява сглобяема къща чрез evtindom , което позволява рационализиране на строителните разходи като минимум загуба на материал, допълнителни строителни дейности и т.н. Оптимизирането на строителните процеси води до два основни резултата: по-кратки срокове на изпълнение и по-ниска крайна цена. Точно поради доброто съотношение цена качество дялът на сглобяемите къщи в строителния бизнес в САЩ и у нас е значителен. Предприемчивостта и мотивираният избор са предпоставки да направите повече от добра инвестиция, когато става въпрос за къща.

Рационализиране на строителните разходи със сглобяема къща

Фирма evtindom работи с фокус върху клиента и разчита на портфолиото си като на визитна картичка за професионалния опит в сферата на строителството. За някои неспециалисти понятието сглобяема къща може да звучи като нестабилна временна постройка, но това няма нищо общо с действителността. Разработване на сглобяеми къщи е започнало в Англия през далечния 18 век с цел постигане на по-евтино строителство. Съвремието ни може да предложи напълно модернизирана сглобяема къща с няколко пъти по-ниска цена от традиционното строителство, а качеството не му отстъпва по нищо.
Използваните метални конструкции с антикорозионно покритие при строежа са проектирани за постигане на по-ниски нива на постоянно натоварване и възможност за по-смели дизайнерски решения във визията.
Независимо дали търсите жилище или къща за почивка сглобяема къща е инвестиция с дългогодишна възвращаемост, тъй като гаранцията на готовия обект е минимум 50 години.
Разработването на сглобяеми къщи е в съответствие с всички стандарти за строителство у нас и в ЕС, а фирма evtindom като надежден партньор извършва всички строителни дейности до ключ като предлага професионални консултации и съдейства пред институции за издаването на всички необходими за строителство разрешителни. Да имате мечтания дом е лесно и изгодно.