Къде да намерим масло от бразилски орех на ниска цена?

Независимо колко силни желаем да бъдем млади и красиви, инвестициите ни в разкрасителни процедури все пак трябва да са мотивирани и разумни.

Ето защо информирания избор за алтернативи относно традиционните козметични продукти е най-доброто, което можете да направите. Натуралната козметика, предложена от biofetish.com представлява разумна инвестиция в това да бъдем здрави и красиви, като разчитаме на природата.

Както е очевидно от името, мисията на този магазин за био продукти е да популяризира и направи достъпни за потребителя малко познати и дори неизвестни екзотични растения, които са изключително полезни за здравето и добрия външен вид. Внимание заслужават всички предложения на страницата им в интернет, но тук ще се спрем по-подробно на био маслото от бразилски орех. Родината на това растение е Южна Америка и областите около река Амазонка. Ядките са познати у нас предимно като част от здравословното меню и се предпочитат от вегани и суровоядци, тъй като са висококалорични и засищат. Европейските колонизатори в ареалите, където вирее бразилският орех нарекли дървото „дар от Господ“.

И това не е случайно като се има предвид съдържанието на полезните вещества в ядките. Изключителните ползи за здравето на кожата и косата се дължат на комбинацията от селен, омега-3 и 6 мастни киселини, витамини, която се съдържа в ядките. Модерните технологии за производство на маслени и етерични масла позволява оптималното извличане на полезните съставки и маслата имат направо магически свойства. Селенът е мощен антиоксидант и има силно хидратиращо действие за кожата. С едно нанасяне на маслото от бразилски орех се радвате на хидратирана кожа в продължение на цяло денонощие. Ползите за косата идват предимно от аминокиселината L-аргинин, която кондиционира косата по естествен начин и я прави плътна и лъскава. Комбинираното действие на витамините, минералите и селенът пък допринясат за запазване и поддържане на здрава коса.

Къде да намерим масло от бразилски орех на ниска цена?

Що се отнася до митовете, че био козметиката е непосилно скъпа, то те са плод на недобросъвестни търговци, които умишлено завишават цените. В онлайн магазина biofetish можете да намерите масажни масла, шампоани, кремове, масла и какво ли не още, с което да се поглезите, в ценови диапазон от 5 до 30 лв.

Не е необходимо да бъдете убеждавани в ползите от природосъобразните продукти, защото те са видими и осезаеми. Посетете сайта на онлайн био магазина и се убедете сами, че не са и скъпи.
Разбира се, дори да използвате най-модерните козметични продукти, постигането на високи резултати е релевантно на това колко сте постоянни в третирането. Много е важно също да се съобразявате с указанията на листовката.