Значението на матраците за спокойния сън

Научно доказано е, че човек трябва да спи между 6 и 8 часа в денонощие, за да се чувства бодър.

Сънят при възрастния преминава през 4-5 фази(лек сън, дълбок сън, Делта-фаза,най-дълбок сън и REM-фаза или бързо движение на очите и в тази фаза спящият сънува.)Хубаво е през часовете за нощта да се изпълнят всички фази на съня, за да се отърсите от напрежението, генерирано през деня, да се интенвизира мозъчната дейност и да се стимулират органите и системите. За постигането на пълноценен и здравословен сън е много важно да си осигурите необходимия комфорт. Предложенията на intershop за матраци, спални принадлежности, подматрачни рамки са едни от най-добрите на пазара както за единични покупки, така и за комплексно обзавеждане на спалнята.

Постоянните промоции достигат до 60%, а най-важното е, че intershop съчетава преимуществата на физически и онлайн магазин. На страницата https://intershop.bg/ можете да се възползвате от услугите на онлайн консултант, който ще отговори на всичките ви въпроси и ще ви насочи към най-правилния за вас избор.
Значението на матраците за спокойния сън
Продуктите са подредени в удобни за търсене и разглеждане категории, а доставката за всяка поръчка е безплатна до която и да е точка на страната. Така получавате най-доброто съотношение между цена и качество без допълнително оскъпяване за доставянето и удобството да пазарувате от онлайн магазин т.е. можете да отделите толкова време и посещения на сайта, колкото сметнете за необходимо. Разнообразието на марки и модели е впечатляващо и избирате между повече от 20 различни производители с доказано име на нашия и световния пазар. Посетете още днес сайта и ще се убедите сами, че офертите са наистина впечатляващи.

От онлайн магазина можете също да научите интересни факти за историята и производството на матраци, които още веднъж доказват огромното им значение за спокойния сън.
Съвременните модели матраци са изработени с внимание и прецизност, които ви осигуряват максимален комфорт. Мемори пяната от своето създаване до днес се използва при производството на матраци, поради своята уникална еластичност и високи показатели за отпочиване на мускулите. Свалящ се калъф за постигане на антибактериална среда, антиалергична силиконова вата, допълнителна дамаска за повече мекота и латексиран филц са само част от компонентите, които правят един матрак наистина добър. А в intershop.bg ще намерите гарантирано добри матраци в ценови диапазон, отговарящ на всеки джоб и вкус.

И накрая, но не на последно място, от екипа на магазина са помислили и за комплименти към клиентите с по-големи поръчки.