По какво се различават котлоните за вграждане Тека?

Защо ни е нещо ново, когато старото все още работи. Това е основният въпрос, който си задават голяма част от клиентите.

Отговорът на този въпрос можете да получите като посетите новия сайт за маркови домакински електроуреди Тека и да разгледате предложенията тук.

Неизменна част от дома ни са именно домакинските уреди, но много често пренебрегваме периодичното им обновяване и това води до непланирани и неприятни изненади, които излишно натоварват бюджета ни. Модерното отдавна е разширило смисловото си поле от различно и ново към функционално и разумно. На тази философия е подчинена и фирмената политика на един от най-големите производители на електроуреди за вграждане в световен мащаб. Тека е немска компания, която безспорно е доказала лидерските си позиции с безкомпромисно качество и масови продажби. Особеното е, че не можете да си направите покупка директно от тях, защото не работят с клиенти на дребно, но можете да закупите електроуредите от техните представители на цени по-ниски дори от тези на официалния им сайт. Този факт се дължи на добре организираната им фирмена политика с фокус върху клиента.

За територията на страната можете да намерите официален представител на марката на сайт тека.com. Разбира се, електроуреди за вграждане Тека се продават и във всички големи магазини за техника като Техномаркет, Технополис и Емаг в София и други градове, но най-ниската цена е само при официалния дистрибутор.

По какво се различават котлоните за вграждане Тека?

Освен с цената си котлоните за вграждане Тека се различават и по модернизирания си начин на работа, който далеч е изпреварил традиционните ни представи за готварски уреди. На първо място, уредите за вграждане са създадено с цел максимална пространствена адаптивност. Дори и да разполагате с малка кухня , това изобщо не е проблем. Предимствата да се използват иновативни котлони са енергийната ефективност и комфорта на готвене. Новите индукционни котлони са проектирани за минимална, почти нулева загуба на топлина в околната среда и резултатно се получава- липса на високи температури, които да предизвикват дискомфорт, по-малко време за приготвяне на храната и висока ефективност. Казано с помощта на цифри с индукционните котлони Тека готвите два пъти по-бързо и евтино отколкото на газ и 100% по-безопасно.

Сензорно управление, функция за поддържане на топла храна, програми за работа и висока степен на защита. Почистването пък е в пъти по-лесно от това на стандартните котлони. И всичко на повече от промоционални цени!