Фурните Тека: какво трябва да знаете?

Какво трябва да знаете за фурните Тека?


Все повече здравни организации алармират, че трябва да се храним по-здравословно. Първата стъпка към това обаче е приготвянето на домашна храна. Предложения на развиващите се компании в производството на домакински електроуреди и фурни и дистрибутори като вграждане.com са ориентирани към пестене на времето за готвене и повишаване нивата на енергийна ефектиност.

Какво най-често обаче определя избора ни при закупуване на кухненска фурна или печка? Разбира се, това е цената. Важна роля има и марката на предложниете уреди, тъй като при дългосрочни вложения като обзавеждането на кухнята се залага на качеството и дългата гаранция.

Имайки точно това предвид за територията на страната представител на немската компания, предлагащ най-ниските пазарни цени е вграждане.com. Сравнение с големите магазини за домакинска техника доказва това твърдение. Не по-малко значение има и гаранцията за качество и произход, която можете да получите само от предствител на компанията производител.

Какво трябва да знаете за фурните Тека?

Това, което също трябва да знаете за фурните Тека е, че те са разработени по последни стандарти за качество. Високите нива, които се постигат при енергийната ефективност на тази марка се дължат на модерните технологии, използваните награвателни панели и отличното уплътняване на самата фурна. Така ви не само пестите от средномесечната си сметка за електроенергия, но и не изпитвате дискомфорта на високите температури при готвене.

За разлика от микровълновите печки, фурните за вграждане Тека не работят с високочестотни вълни и храната запазва качествените си характеристики. Функцията за готвене на ниска температура пък е следващата крачка към здравословно готвене и може да се използва за приготвянето на специфични ястия, които изискват такъв начин на приготвяне.

Малките на пръв поглед подобрения също повишават комфорта на готвене като системата за защита от обръщане на тавите и хромирани водачи. Контролът на фурната е изцяло механизиран и е поверен на панел със сензорно управление и LED диспей, които осигуряват прецизност при поддържане на температурата и постигане на впечатляващи резултати всеки път, когато приготвяте любимите си ястия.