Какво трябва да знаем за мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH?

Още от древността хората са отчитали опасността, която представлява мълнията, но поради невъзможността да я опишат научно, са обяснявали съществуването й с помощта на митове. Най-голямата заслуга за описанието и разбирането на мълнията като пророден и физичен феномен има Бенджамин Франклин.

Днес можем да се похвалим, че дългогодишните научни проучвания и инженерингови разработки са дали най-добрия възможен резултат, въплътен в мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH от mylniepriemnik.eu

Този тип мълниеприемник е последното звено в еволюцията на мълниеприемниците, която започва от така наречения Франклинов прът и е атавистична, но в никакъв случай архаична по своята същност. При посещение на сайта на Диком ще забележете, че при изчислението радиуса на защита на мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH се прави на база в разликата във времето, необходимо на мълниеприемник от друг тип да изпрати възходящ лидер и това на мълниеприемник IONIFLASH MACH. IONIFLASH MACH не е само по-бърз, но и начина му на действие чрез прецизно отчитане на промените в околната среда позволява на технологията да избегне излишните разряди.

Лабораторните тестове и практическото представяне на мълниеприемника с изпреварващо действие показват процентно много по-високо ниво на защита от всички останали алтернативи. На този тип мълниеприемник е поверена защитата на катедралата Нотр Дам, летището Амман в Йордания, Гвианската космическата база и много други.
Това, което още трябва да знаем, когато избираме мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH за дома или офиса си, че поради модерния си и елегантен дизайн, той не променя визията на сградата и позволява лесно почистване и ремонтиране на покрива.

Какво трябва да знаем за мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH?

Независимо какво се защитава – жилищна, обществена или селскостопанска сграда е много важно да бъде обезпечено и пространството около нея. На сайта на Диком ЕООД можете да разгледате подробна информация за радиуса на защита и времето на изпреварване на всеки модел мълниеприемник IONIFLASH MACH. А от професионалния и мотивиран екип на фирмата ще получите насоки и отговори на всички ваши въпроси. Жизненият цикъл на мълниеприемника е 25 години и го превръща в инвестиция с дългосрочна възвръщаемост. Не струва много да защитите дома и живота си, а си струва да го направите, защото няма нищо по-ценно от човешкия живот!